Morsiuskuvaus Kyrössä

22:02 Jere Satamo 4 Comments

Viikonloppuna saatiin pakettiin suunnitelmissa jo pidempään ollut kuvaus. Idea tuli kanadalaisen valokuvaajan, Matt Barnesin innoituksesta. Lähestyin myös itse Matt Barnesia ja kiittelin häntä inspiraatiosta kuvaukseen.

Aiheena on siis morsiuskuvaus ja hiukan erilaista kuvaa kuin yleensä hääkuvauksissa. Aikaa kun valitettavasti ei ole rakennella ja järjestellä samanlaisia puitteita. Lähdin hakemaan yhteistyökumppaneita Turun seudulta. Heti ekalla kerralla tärppäsi heti huippuporukka koukkuun ja saatiin mahtavat kuvaukset järjestettyä. Myös täydellinen tila kuvaukseen löytyi Nikon avustuksella Kyröstä, kiitos myös tilan isännälle ja emännälle. Porukka koostui siis seuraavanlaisesta kattauksesta:

Malli: Verna N. / Modelboom
Meikki ja Kampaus: Sarianna Sormunen
Puku (Sincerity Bridal): Fiancée
Kukat: Kukka Fiori / Janni
Ladon somisteet: Serafiini
Avustus: Niko S. / Rabbit Photography

Alustavaa työtä sai tehdä parin kuukauden ajan, jotta kaikki palaset loksahtivat kohdalleen ja viimeisiä kuvaustarpeita haettiinkin vielä päivää ennen kuvauksia. Kun saimme aikataulut sovitettua, kuvauspäiväksi valikoitui sunnuntaipäivä ja päivälle tuli valmisteluineen (meikit, kampaus, tilan koristelu ja valaistuksen asennus) mittaa kuutisen tuntia. Tila, missä kuvattiin, sijaitsi Kyrössä ja maisemat olivat niin sanotusti kohdillaan. Näin syksyisenä aamuna, lämpötila ei ollut mikään lämpimin mahdollinen, mutta Verna ja Sarianna hoitivat hommansa hyvin ja pahimmilta hypotermioilta säästyttiin. Tammikuussa järjestettäville Helsingin häämessuille on tarkoitus tuottaa isompi taulu/tuloste latokuvasta, joten tervetuloa tsekkaamaan valmis tuotos myös sinne. Selväähän se on että näyttää livenä paljon paremmalta kuin monitorista katsottuna. Eilen tuli jo vedostettua isompaa printtiä ja hyvältä näytti jo siinä.

Kuvia otettiin siis sisätiloissa somistuksineen ja myös ulkosalla hyödyntäen luonnonvaloa sekä kaunista maalaismiljöötä. Alla on muutamat otokset kyseisestä setistä making of -kuvineen ja en voi kyllin kiittää tätä edellä mainittua porukkaa, ketkä mahdollistivat kuvaukset. IIIISO KIITOS teille ja varmasti jatkossakin järjestellään samanlaisia settejä.

Facebook-sivuilta löydät lisää kuvia samaisesta kuvaussessiosta.


Lato ennen.

Sisäiset Inno-Markot ovat päästetty irti ja kuva on valmis!



Making of -kuvaa.







4 kommenttia:

  1. Nyt on kovaa settiä! Mahtava lato löytynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli tosiaan aivan täydellinen lato, mikä löytyi. Eikä ollut ainoa tilan lato, mikä sopi kuvauksiin ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, tuli ulkokuvistakin varsin kivoja. Hiukan meinasi vilpoisa vaan olla.

      Poista